↓ k navigaci

Minivolejbal (2012 - 2013)


Projekt na podporu rozvoje mládežnického volejbalu ve Středočeském kraji

Středočeský krajský volejbalový svaz (KVS) v letošním roce opět připravil projekt na podporu rozvoje mládežnického volejbalu v kraji. Tento projekt je finančně podpořen dotací z rozpočtu středočeského KVS.

Projekt je zaměřen na dvě kategorie, modrý minivolejbal trojic pro chlapce a dívky narozené v roce 2000 a mladší a červený minivolejbal dvojic pro chlapce a dívky narozené v roce 2002 a mladší.

Organizace projektu

Ve Středočeském kraji se uskuteční v každé kategorii 3 regionální kola a 1 finálové kolo v minivolejbale. Počet pořadatelů (turnajů) v každém regionálním kole bude určen podle počtu přihlášených družstev. Finálové kolo bude pořádat pro celý kraj jeden vybraný pořadatel a právo zúčastnit se finálového kola bude mít v dané kategorii alespoň jedno družstvo z každého přihlášeného sportovního oddílu či klubu.

Finanční dotace

Pro každého pořadatele regionálního turnaje v každé kategorii je připravena finanční dotace ve výši 2000 Kč, která je doplněna startovným od účastníků, dotaci obdrží i pořadatel finálového turnaje.

Rovněž je připravena finanční odměna pro trenéry zapojené do tohoto projektu. Její výše závisí na počtu přihlášených sportovních oddílů, klubů apod. a výplata je vázána na splnění určitých podmínek, mj. je vázána na pravidelné trénování a účast alespoň tří minivolejbalových družstev na uvedených turnajích.

Podrobnosti jsou uvedeny v dokumentu:

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 – 2013 - "modrý a červený volejbal" chlapců, dívek a smíšených družstev

 

Koordinátorem projektu za KVS byl jmenován pan Jan Prokop – kontakt viz přiložené dokumenty.

Zájemci o účast zašlete vyplněnou přihlášku do 17.10.2012 na adresy uvedené v přihlášce. Nezapomeňte uvést případný zájem o pořádání turnaje v některé z uvedených kategorií a počet družstev (alespoň orientačně), které se za Váš oddíl či klub turnajů zúčastní.

Přihláška do krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 – 2013

 

Upravená pravidla minivolejbalu jsou v přiložených dokumentech: