↓ k navigaci

Minivolejbal (2011 - 2012)


Projekt na podporu rozvoje mládežnického volejbalu ve Středočeském kraji

Středočeský krajský volejbalový svaz (KVS) v letošním roce opět připravil projekt na podporu rozvoje mládežnického volejbalu v kraji. Tento projekt je finančně podpořen dotací z rozpočtu středočeského KVS.

Projekt je letos zaměřen na dvě kategorie, modrý minivolejbal trojic pro a hochy a dívky narozené v roce 1998 a mladší a červený minivolejbal dvojic pro a hochy a dívky narozené v roce 2000 a mladší.

Organizace projektu

Ve Středočeském kraji se uskuteční v každé kategorii 3 regionální kola a 1 finálové kolo v minivolejbale. Počet pořadatelů (turnajů) v každém regionálním kole bude určen podle počtu přihlášených družstev. Finálové kolo bude pořádat pro celý kraj jeden vybraný pořadatel a právo zúčastnit se finálového kola bude mít v dané kategorii alespoň jedno družstvo z každého přihlášeného sportovního oddílu či klubu.

Finanční dotace

Pro každého pořadatele turnaje v každé kategorii je připravena finanční dotace ve výši 2000 Kč, která je doplněna startovným od účastníků.

Rovněž je připravena finanční odměna pro trenéry zapojené do tohoto projektu. Její výše závisí na počtu přihlášených sportovních oddílů, klubů apod. a výplata je vázána na splnění určitých podmínek, mj. je vázána na pravidelné trénování a účast alespoň tří minivolejbalových družstev na uvedených turnajích.

Podrobnosti jsou uvedeny v dokumentu:

 

Koordinátorem projektu za KVS byl jmenován pan Jan Prokop – kontakt viz přiložené dokumenty.

Zájemci o účast zašlete vyplněnou přihlášku do 17.10.2011 na adresy uvedené v přihlášce. Nezapomeňte uvést případný zájem o pořádání turnaje v některé z uvedených kategorií a počet družstev (alespoň orientačně), které se za Váš oddíl či klub turnajů zúčastní.

Přihláška do krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2011 – 2012

 

Upravená pravidla minivolejbalu jsou v přiložených dokumentech: